HR / EN

Djelatnici su osnova svake uspješne organizacije, zato Geotehnika-Konsolidacija d.o.o. pridodaje veliku brigu o ulaganju u osposobljavanje / kompetentnost osoblja za obavljanje poslova koji utječu na kvalitetu naših usluga.

Provedba osposobljavanja su neovisna o životnoj dobi djelatnika, odnosno omogućava se dodatno obrazovanje i prekvalifikacija svakog zaposlenika ovisno o njegovim sklonostima i potrebama organizacije. Takvo vrjednovanje osigurava da se osposobljenim djelatnicima dodjeljuju prikladne ovlasti prema odluci direktora. Za sva vanjska osposobljavanja direktor društva donosi odluku.

Zapisi o školovanju, izobrazbi, vještinama i iskustvu se vode u obliku potvrda i certifikata. Zadovoljstvo klijenata se provodi neprestanim praćenjem pokazatelja kvalitete poslovanja i zahtjeva klijenata. Društvo postavlja odgovornost za svakog djelatnika za predano obavljanje raspoređenih zadataka, a time i poslovnih ciljeva poduzeća. U društvu se nastoji podići osobni standard rada i življenja svih zaposlenika.

Tvrtka raspolaže iskusnim bušačima i injektircima od kojih je većina stekla znanje u bivšoj Geotehnici kroz dugogodišnji rad po cijelome svijetu.

Vodeći kadrovi:

JOSIP ŠEFER dipl.oec.

direktor

BLAŽENKA VUKIĆ dipl.ing.građ.

inženjerka gradilišta / voditeljica radova

NIKOLINA VIDOVIĆ mag.ing.aedif.

zamjenica voditeljice radova

LAURA POTURICA mag.ing.amb.

zamjenica voditeljice radova

MLADEN ŠEFER dipl.ing.techn.graph.

predstavnik za kvalitetu

IVAN MANCE VKV

poslovođa

Tvrtka trenutačno zapošljava 30-ak radnika.

GEOTEHNIKA-KONSOLIDACIJA d.o.o.
Petra Grgeca 4, 10 000 ZAGREB
HRVATSKA

tel1: +385 (0)1 63 10 921
tel2: +385 (0)1 63 10 922
faks: +385 (0)1 61 11 913

Copyright © Geotehnika-Konsolidacija d.o.o. 2014