HR / EN

Djelatnici su osnova svake uspješne organizacije, zato Geotehnika-Konsolidacija d.o.o. pridodaje veliku brigu o ulaganju u osposobljavanje / kompetentnost osoblja za obavljanje poslova koji utječu na kvalitetu naših usluga.

Provedba osposobljavanja su neovisna o životnoj dobi djelatnika, odnosno omogućava se dodatno obrazovanje i prekvalifikacija svakog zaposlenika ovisno o njegovim sklonostima i potrebama organizacije. Takvo vrjednovanje osigurava da se osposobljenim djelatnicima dodjeljuju prikladne ovlasti prema odluci direktora. Za sva vanjska osposobljavanja direktor društva donosi odluku.

Zapisi o školovanju, izobrazbi, vještinama i iskustvu se vode u obliku potvrda i certifikata. Zadovoljstvo klijenata se provodi neprestanim praćenjem pokazatelja kvalitete poslovanja i zahtjeva klijenata. Društvo postavlja odgovornost za svakog djelatnika za predano obavljanje raspoređenih zadataka, a time i poslovnih ciljeva poduzeća. U društvu se nastoji podići osobni standard rada i življenja svih zaposlenika.

Tvrtka raspolaže iskusnim bušačima i injektircima od kojih je većina stekla znanje u bivšoj Geotehnici kroz dugogodišnji rad po cijelome svijetu.

Vodeći kadrovi:

JOSIP ŠEFER dipl.oec.

direktor

MATO KNEŽEVĆ dipl.ing.građ.

vodeći inženjer

BLAŽENKA VUKIĆ dipl.ing.građ.

voditelj tehničke pripreme

MLADEN ŠEFER dipl.ing.graph.techn.

predstavnik za kvalitetu

ANTO BARAČ ing.geoteh.

upravitelj gradilišta

IVAN MANCE VKV

poslovođa

Tvrtka trenutačno zapošljava 30-ak radnika.

GEOTEHNIKA-KONSOLIDACIJA d.o.o.
Petra Grgeca 4, 10 000 ZAGREB
HRVATSKA

tel1: +385 (0)1 63 10 921
tel2: +385 (0)1 63 10 922
faks: +385 (0)1 61 11 913

Copyright © Geotehnika-Konsolidacija d.o.o. 2014